arrow-back

Unicef

Voor ieder kind

In de visie van UNICEF heeft elk kind recht om kind te zijn. En moet het ook daadwerkelijk de kans krijgen kind te zijn, gezond op te groeien en zich te ontwikkelen. UNICEF bestrijdt alle oorzaken die kinderen  daarvan weerhouden,  zoals honger, armoede, gevaar en geweld, en zorgt voor alle zaken die daarbij helpen, zoals goede voeding, schoon water, sanitaire voorzieningen en onderwijs. 

Unicef - Childhood

/

Stel je voor wat ieder kind voor ons kan betekenen. Ze hebben allemaal potentie om onze wereld sterker, fraaier en rechtvaardiger te maken. Mits ze eerlijke kansen krijgen. Die krijgen ze niet altijd. Juist dan betekent een beetje hulp alles.

93 miljoen opgespaarde vrije dagen; niemand die ernaar omkijkt. Dat leidde tot een geweldig idee: geef jouw vrije dagen voor schoon drinkwater, onderwijs of gezondheidszorg voor kinderen. Simpel, maar krachtig.

Alle kinderen verdienen mogelijkheden. Een kans om naar school te gaan en zich ontwikkelen. Als je goed zorgt voor je eigen kinderen en een beetje voor andere kinderen, dan ben je een wereldvader of wereldmoeder.

Zoveel begint bij een kind

/

Meer werk