arrow-back

VDL Bus & Coach

Hoe VDL Bus & Coach ‘Move Together’ tot leven brengt

VDL Bus & Coach is al jarenlang een grote speler in de bus- en coachmarkt. Zo zijn zij op het gebied van elektrisch openbaar vervoer al frontrunner, maar ook in de travel-business waar touringcars geleverd worden staat VDL Bus & Coach al sinds dag één in de top als het gaat om kwaliteit, innovatie en partnership.

VDL Emobility Public Transport video

/

Move. Together.
Wat VDL Bus & Coach vaak onderscheidt in de markt – los van kwaliteit en innovaties – is partnership. Het busbedrijf streeft namelijk naar langdurige relaties met klanten, om zo echt samen iets op te bouwen. Op maat, passend bij specifieke situaties. Zowel voor (grote) OV-operaties, als voor ondernemingen in de reisbranche. De filosofie ‘Move Together’ komt daarmee letterlijk tot leven.

VDL BC Testimonial Reykjavik excursions video

/

Klanten in beeld
Omdat partnership zo hoog in het vaandel staat, werden in beiden markten klanten van VDL Bus & Coach benaderd om mee te werken aan testimonials. Dat resulteerde in onderscheidende portretten en verhalen én een short movie over E-mobility, met in de hoofdrol klanten uit heel Europa.

Voor de coachmarkt ontwikkelden we drie losse films waarin specifieke klanten vertellen over hun operatie en samenwerking met VDL Bus & Coach. Voor de OV-markt maakten we een short movie, waarin klanten en experts stilstaan bij de frontrunner positie van VDL Bus & Coach als het gaat om elektrisch rijden.

Twerenbold Reisen

/

Samen vooruit
Het resultaat laat perfect zien hoe VDL Bus & Coach opereert, maar vooral hoe de samenwerking met klanten is en hoe dat tot uiting komt: samen vooruit. Nu en in de toekomst.

Contiki Holidays

/