arrow-back

Refresco

Refresco: beverages solutions that matter

Refresco is de grootste onafhankelijke bottelaar ter wereld. Daarmee zijn zij een belangrijke leverancier van drankoplossingen voor retailers en A-merken in Europa en Noord-Amerika. Refresco combineert de productie van retailermerken met de productie voor grote, internationale merken zoals Coca-Cola. Voor zo’n grote speler is het dus essentieel om hun sustainability verhaal goed op orde te hebben.

Refresco animatie

/

Manifest
Waar duurzaamheid en sustainability tegenwoordig vaak containerbegrippen zijn, heeft Refresco het al langere tijd stevig verankerd in het DNA en de manier van werken van de organisatie. Door het manifest wat we samen ontwikkelden, ademen alle medewerkers, maar ook samenwerkende partners allemaal hetzelfde verhaal.

Tegelijkertijd blijft Refresco samen met klanten en leveranciers naar de toekomst kijken, om zo sneller en slimmer de positieve impact bij elke gelegenheid te vergroten. Dat komt allemaal samen in ‘creating beverage solutions that matter’ – het duurzaamheidsverhaal van Refresco.

Activatie
Om het duurzaamheidsverhaal van Refresco op alle niveaus en zowel globaal als lokaal continu te blijven activeren, zijn we voortdurend samen bezig om nieuwe middelen en initiatieven te ontwikkelen – van infographics voor specifieke landen tot animaties voor de (lokale) markt. Zo gaan we steeds een stap verder naar nóg meer duurzaamheid.