arrow-back

ARA M/V

ARA M/V

Van medewerkers naar medemerkers. ARA M/V is specialist op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en interne communicatie.

We adviseren onze klanten op het gebied van arbeidsmarkt- en interne communicatie, over het creĆ«ren, invullen en communiceren van hun werkgeversmerk. Omdat het werkgeversmerk direct wordt bepaald door de cultuur en het handelen van organisaties, raken onze adviezen vaak aan organisatorische aspecten van ondernemingen of overheden.

Communicatief proberen we werkgeversmerk- en wervende communicatie altijd te integreren. We noemen dat ‘thematische werving’. Online neemt in al onze plannen een belangrijke plaats in. Qua middelen en media maken we gebruik van het complete spectrum.

Arbeidsmarktcommunicatie en/of interne communicatie doen en deden we voor o.a. Rijksoverheid, CBS, Philips, IHC, Croonwolter&dros, Vanderlande, Erasmus MC, Gemeentes Schiedam, Vlaardingen, Delft en Rotterdam, Abilitec, Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA), TBI, Register Belastingadviseurs, Buren, Mammoet, Zwitserleven, NIBC, Mazars, RWG, Hero Group, Districon, BPD en het Nederlands Loodswezen.

Meer informatie? Bel of mail met Ton Rodenburg 06 54 373 801 of Mike Demelinne 06 29 541 549.

Klanten