arrow-back

FrieslandCampina

Let’s talk immunity

Immuniteit is een enorm belangrijk onderwerp geweest in de voedingsindustrie, met name bij kindervoeding. Door het ontstaan van COVID-19 is immuniteit zelfs een nóg grotere rol gaan spelen binnen kindervoeding; veel ouders van kinderen 0-1 wereldwijd maken zich zorgen over het immuunsysteem van hun kinderen. Daarmee is immuniteit de nummer één gezondheidszorg geworden voor ouders van kinderen in deze leeftijdscategorie.

FCI Let’s talk immunity intro

/

FrieslandCampina Ingredients is expert op het gebied van kindervoeding, dankzij hun decennialange ervaring in het onderzoeken en ontwikkelen van ingrediënten. Bovil werd benaderd om samen met FrieslandCampina Ingredients een campagne te ontwikkelen die het onderwerp immuniteit onderstreept. De kern hiervan was het in gesprek gaan met hun doelgroepen. Het thema was geboren: Let’s talk immunity.

‘Let’s talk immunity’ vormt de rode draad, waarbij FrieslandCampina (letterlijk) in gesprek gaat met de verschillende groepen en stakeholders; van jonge ouders tot de wetenschappers die zich dagelijks bezighouden met immuniteit. Allemaal delen zij hun inzichten rondom dit thema op hun eigen wijze.

FCI Let’s talk immunity video

/