arrow-back

Bosch

The power to predict

Bosch Security and Safety Systems is al sinds jaar en dag toonaangevend wat betreft innovaties op het gebied van beveiliging en veiligheidssystemen. Met de explosie van het Internet of Things en Artificial Intelligence was het duidelijk dat deze twee met elkaar verbonden zouden gaan worden. Door deze innovatie-ontwikkelingen te combineren creëert Bosch een nieuwe kijk op de toekomst.

Bosch Power to Predict mood video

/

Bosch creëert voor het eerst beveiligingssystemen die niet alleen situaties kunnen observeren, maar ook – na het leren van terugkerende gebeurtenissen – mogelijke andere gebeurtenissen of scenario’s kunnen voorspellen. Oftewel: de mogelijkheid bieden om situaties te voorkomen voordat ze zich voordoen. Het klinkt als sciencefiction, maar het is science fact.

Deze nieuwe, innovatieve manier van denken en ontwikkelen vroeg om een slimme campagne en een propositie die zowel duidelijk als eenvoudig is. Maar tegelijkertijd ook triggert. Het resultaat: de ‘Power to Predict’. Vanaf de positionering tot en met de lancering hebben we een volledig digitale aanpak gevolgd. Van social media planning tot contentgeneratie en webdesign en zelfs een virtueel evenement met mood movie en after movie.

Bosch after movie virtual event

/